tirsdag 20. januar 2009

Foto av klematis

Jeg begynner å bli værsyk! Sommeren som var synes så fjern. Jeg har funnet noen bilder av klematis så jeg husker hvordan det var å ha sommer.
Montana "Rubens"


Multi Blue

.
Macropetala. Den er egentlig lavendelfarget, men jeg får ikke riktig farge på bildene av denne.
Det er et hus bak alt dette. Klematis "Ville de Lyon" og rosen Compassion.


‘Rouge Cardinal’

Multi Blue igjen.

4 kommentarer:

Juni sa...

Så fantastisk herlig!
Hvilken tid vi har forann oss, jeg gleder meg som et barn.
Jeg likte alt, men festet meg først ved hvor fint den rosa klematisen var sammen med vivendelen.
Har du alle disse klematisene i din hage?
I så fall er du heldig, jeg får liksom ikke ordentlig fart i mine klematis - tror ikke de trives så godt her, noe jeg synes er synd.

Gry sa...

Dette er bare noen av klematisene mine. Jeg har tre "diller" roser, peoner og klematis. Her vokser det klematis i både kirsebær- og plommetrær.

Den i plommeteet lever et farlig liv. Den er plantet ved føttene til hekken, og gubben skjønner ikke at han må være forsiktig når hekken skal klippes. Så den har blitt halshugd ett par ganger. Nå har han fått forbud mot å klippe de to siste meterene....

Randines hageblogg sa...

Så flott Klematisbilder og som vi kan glede oss til vår og sommer...

Vi kan bli værsyke av mindre enn det januarværet vi har nå.

Mari sa...

Huff ja. Vinteren kan bli i det lengste laget. Her har det hvertfall kommet litt snø så det er ikke så mørkt. Det regner nå, men det er litt snø og ta av, ca 60cm. Men det er ikke lenge til februar og så plutselig er det mars! Det går den riktige veien @};-

Kjøpte mine to første clematiser på høstsalg i fjor, den ene var umerket så er spent på den! Men det spørs om jeg ikke må finne en plass til en sånn Macropetala også for den var lekker...!